20. 12. 2013

PF 2014

Společnost ASEKOL vám děkuje za spolupráci v oblasti zpětného odběru a přeje vám klidné Vánoce a úspěšný roce 2014.

View more!
13. 12. 2013

ASEKOL se stal Ježíškem pro děti z dětských domovů

I vy se jím snadno můžete stát. Máte doma starý mobil nebo třeba hračky? Udělejte o Vánocích dobrý skutek!

View more!
11. 12. 2013

Elektrozařízení nejlépe třídí ve Šternberku, Kojetíně a Přáslavicích

Vítězstvím v pátém ročníku soutěže „O keramické sluchátko“ v Olomouckém kraji se mohou stejně jako v loňském roce pochlubit obyvatelé Šternberku, Kojetína a Přáslavic. Ocenění ve speciální kategorii – sběr drobného elektra prostřednictvím sběrných dvorů, E-boxů a škol – putuje do Velké Kraše na Jesenicku.

View more!
6. 12. 2013

Nejlépe v Jihomoravském kraji třídili v obci Vavřinec

Ocenění a finanční odměny obcím, které letos nejlépe třídily elektroodpad, byly rozdány v Jihomoravském kraji kolektivními systémy ASEKOL a ELEKTROWIN. Slavnostní ceremoniál se uskutečnil ve spolupráci s autorizovanou obalovou společností EKO-KOM a Jihomoravským krajem.

View more!
29. 11. 2013

Keramické sluchátko ocenilo nejaktivnější obce v Moravskoslezském kraji

Nejlépe letos staré elektrospotřebiče třídili lidé ve Frýdlantě nad Ostravicí, Městě Albrechticích, Dětřichově nad Bystřicí a Třanovicích. Včera, při třetím výročí zavedení červených kontejnerů v Moravskoslezském kraji, získala tato nejlepší města a obce ocenění Keramická sluchátka.

View more!
28. 11. 2013

Nejlepší sběrné dvory jsou v Uherském Hradišti a Němčovicích

Po více než půlročním hlasování zná soutěž Sběrný dvůr roku 2013 své výherce. Bodovaly dva sběrné dvory - z Plzeňského a Zlínského kraje.

View more!
25. 11. 2013

Vybrané mobily ze slevové kampaně LG pomohou v projektu Věnuj mobil

Až do konce letošního roku mají zákazníci společnosti LG možnost získat výrazné slevy na vybrané mobilní telefony v rámci akce Vyměň starý telefon za nový.

View more!
23. 11. 2013

Neziskové organizace na Vysočině získaly počítače a mobily

Třiatřicet notebooků, osm kompletních stolních počítačů a jedenadvacet mobilních telefonů s kreditem mohou nově využívat neziskové organizace v Kraji Vysočina. Vděčí za to projektům Věnuj počítač a Věnuj mobil společnosti ASEKOL.

View more!
18. 11. 2013

Kabáti zdarma výměnou za starý mobil

Za necelý měsíc, 12. prosince, se uskuteční jedinečný charitativní koncert Kabát za mobil pro Kapku naděje, na němž vystoupí kapely Kabát, Wanastovi vjecy nebo Mandrage. Cílem akce je jednak pomoci potřebným dětem a zároveň ochránit životní prostředí.

View more!
15. 11. 2013

Svitavané se ve velkém zbavovali starých počítačů

Obyvatelé Svitav a okolí měli od srpna do konce října šanci udělat něco pro životní prostředí a zároveň vyhrát zajímavé ceny. Stačilo se zúčastnit soutěže Odevzdej starý počítač, kterou pořádala společnost LIKO SVITAVY za finanční podpory z Fondu ASEKOL v programu Osvěta.

View more!